319-8751
Felhasználónév:
Jelszó:

Koncertek
Esküvők
Céges rendezvények
Víghajós John Bull Pub,
1118 Budapest, Budaörsi út 7.
Telefon: 319-8751. levelezes@johnbull.hu
Erzsébet utalvány
OTP SZÉP Kártya
OTP SZÉPkártya
ELFOGADÓHELY
Linkajanló:

James KingÉlhető terek, optimális rTaCePao


 Bécs vagy Balaton felé elsuhanva, vagy a pénteki csúcsforgalomban araszolva bizonyára számtalanszor megcsodálta a Villányi és a Budaörsi út kereszteződésében lévő épületet, amely a Víghajós John Bull Pub étterem- angol söröző és  ( kerthelyiség ) otthona.

Önnek, akinek még nem volt ideje vagy lehetősége betérni, szeretnénk bemutatni a viktoriánus angol pubok autentikus hangulatát idéző VÍGHAJÓS JOHN BULL PUB étterem- angol söröző -t, ahol jó időben kerthelyiség is várja a vendégeket.


Betérve, az
étterem- angol söröző hangulatos boxaiban, egy pohár angol sör mellett megbeszélheti barátaival, üzleti partnereivel napi ügyeit, szurkolhat kedvenc csapatának a hatalmas képernyő előtt. Nyáron a kerthelyiség, télen nyáron  a söröző ingyenes Wifi szolgáltatással is várja a betérőket, hogy ne kelljen egy percre sem elszakadnia a világhálótól.Két fajta csapolt ale típusú (JOHN BULL ALE, BOMBARDIER) angol sör, három fajta világos csapolt sör (ZIPFER, DAB, KROMBACHER), valamint a mélyfekete ír csapolt sör, a GUINNESS várja a pub ( angol söröző ) étteremben és a kerthelyiség teraszán sörözni vágyó kedves vendégeit.
A tea szerelmesei 12-féle fekete, zöld, illetve gyümölcstea mellett élvezhetik a teafogyasztás angol szertartását, az autentikus angol söröző termeiben, valamint a kerthelyiség hangulatos zugaiban.
A whiskykedvelők az étterem angol sörözőben 30 fajta malt és kevert whisky, valamint bourbon whisky választékából adózhatnak szenvedélyüknek, nyáron a kellemes kerthelyiség hűvösében. A borkedvelők pedig bőséges választékból választhatják ki a kedvükre való fehér- vagy vörösborokat, és fogyaszthatják el az étteremben vagy a kerthelyiség kellemes asztalainál.
Az étterem kedvelő gourmet-k a magyar és erélyi házias ételek, az angol és az európai konyha legízletesebb falataiból válogathatnak. Az étterem-söröző (kerthelyiség) specialitása a diszkoszban készült házi füstölésű ételkülönlegességek. A heti ajánlatában rendszeresen kínáljuk egy-egy ország ízeit is.

Májustól, amint az időjárás engedi, a forgalomtól védett hátsó udvaron lévő hangulatos kerthelyiség is várja a kedves vendégeket salátabárral és faszénparázson készült roston sültekkel, valamint  a pub  összes angol sör és egyéb italválasztékával. A kerthelyiség szintén alkalmas különböző rendezvények megszervezésére, mivel a kerthelyiség rendelkezik minden olyan szükséges kellékkel, ami kellemessé teszi egy társaság estéjét.

Különteremek zártkörű rendezvények számára
25, 35, 50 és 100 fős különterem várja kedves vendégeinket, legyen az esküvő, üzleti ebéd, elegáns vacsora, állófogadás, vállalati rendezvény, érettségi találkozó vagy születésnapi rendezvény

Vendégeink voltak:
  • 1Zenthe_Ferenc_Portré.jpg
  • 2Sandor Gyuri.jpg
  • 3Rutger_Hauer_216186.jpg
  • 4Andrewvajna.jpg
  • 5_d.jpg
  • 6puhl_sandor.jpg
  • Gosztonyi_01.jpg